Rijschool Regina: Uw Rijschool voor Amsterdam en Omstreken!

Werkwijze Rijschool Regina

Bij veel rijscholen krijg je les in verschillende lesauto’s en les van verschillende personen. Bij Autorijschool Regina niet! Je krijgt bij mij altijd les in dezelfde leswagen,  persoonlijke begeleiding om jouw naar een zo snel mogelijk en veilige manier naar je rijbewijs te helpen.  Hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen aan een andere auto en aan een andere instructeur. Er is niets zo vervelend als opnieuw moeten wennen aan een lesauto, dit gaat ten koste van je leerresultaat en kost jou dus geld door weggegooide tijd. Je instructeur rijdt altijd mee op je examens indien jij dit prettig vindt, het examen doe je in de voor jou bekende lesauto, dit geeft je rust en dus grotere kans om alles in een keer te halen!

Veiligheid staat voor ons bovenaan, om deze veiligheid te kunnen garanderen rijden wij met een Mercedes B-150 benzine.  Deze lesauto is uitgerust met onder andere:

  • Bestuurdersstoel met lende steun (extra steun voor de onderrug)
  • Airbags voor totale bescherming (o.a. zij-, gordijn- en raamairbags)
  • Anti Blokkeer Systeem (extra veilig, met name tijdens regenachtige perioden)
  • Navigatiescherm (sinds september 2011 verplicht met navigatie afrijden)

Introductie Instructeur

Categorie B instructeur, BHV-gediplomeerd. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen is het belangrijk om elke keer les te krijgen van dezelfde rij-instructeur en in dezelfde lesauto. Niet alle rijscholen gaan hier even consequent mee om, vraag daar dus naar voor je je ergens inschrijft. Als je elke les opnieuw aan iemand of een nieuwe auto moet wennen, blijft er minder tijd over om te leren. En dat kost jou tijd en geld Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. Belangrijk dat een leerling zich op zijn gemak voelt bij mij in de auto. Tevens ben in gecertificeerd in faalangst, heb je hier last van dan kan ik je de juiste training en begeleiding voor geven. Hier worden geen extra kosten voor berekend. Ik ga voor persoonlijke begeleiding  Alleen zo kunnen optimale prestaties worden behaald!Lesauto Rijschool Regina Amsterdam